Tänään lounaaksi oli fetajuustolla täytetty broilerinfile.
Fileeseen leikataan tasku johon laitetaan fetajuustoa täytteeksi. Lisukkeena paistettuja herkkusieniä ja salaattia, sekä hieman ranskankermaa.
Illalliseksi tänään oli poronkäristystä. Aluksi sipulit kuullotetaan voissa, sitten lisätään herkkusienet ja paistetaan hetki (kunnes sienistä neste haihtunut). Sen jälkeen lisätään poronkäristyslihat ja paistetaan kypsäksi. Lopuksi lisätään puoli purkkia ranskankermaa, loraus kermaa, suolaa ja mustapippuria.
Poronkäristys kukkakaalimuhennoksen ja puolukkasurvoksen kera.
Kyllä näyttää herkullisuus aste senkun nousevan, näyttää hyvältä ja varmaan maistuukin, mulla on pakasteessa käristyslihaa, joten täytyypä kokeilla jotain tuon tapaista, sillä erolla että käytän sieninä herkkutatteja, niitähän mulla vielä riittää, onneksi oli niin hyvä sienisyksy.
VastaaPoistaTäällä tulee isoja lumihiutaleita koko ajan.