sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Juustomunakas

Tarkoitus oli tänään tehdä uunilohta, mutta uuni on vasta lämpiämässä ja alkoi olla lounasaika. Niinpä turvauduin fantastisiin kananmuniin. Niistä saa nopeasti hyvän, täyttävän ja maukkaan ruoan. Kananmuna sisältää paljon kaikenlaista terveellistä, siinä on rasvaa, proteiineja, hivenaineita ja vitamiineja. Oikea terveyspommi. Syönkin kananmunia joka aamu aamiaiseksi ja melko usein myös jossain muodossa lounaaksi tai illallisella.

Leivinuunin lämmitys meneillään. Illalla laitan lohifilee uuniin.

Juustomunakkaan tarvikkeet. Kulhossa on kaksi kananmunaa, loraus kermaa, suolaa ja silputtua lehtikaalia. Sulata voi, kaada kananmunaseos pannulle. Paista kunnes munakas on kokonaan hyytynyt ja kauniin värinen paistopuolelta. Laita kaksi siivua juustoa ja halutessasi 1-2 teelusikallista ranskankermaa. Taita munakas kaksinkerroin. Anna olla pannulla kunnes juusto on sulanut.

                                         Nauti salaatin kera. Tämä pitää nälän pitkälle iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti