sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Lehtipihvirullat

Eilen äiti ja Saila kävivät kylässä. Ruoaksi tarjoilin lehtipihvirullia. Tarkoitus oli tehdä nyhtökanaa, mutta uuni oli liian lämmin. Joten nyhtökanan laitoin uuniin vasta illalla kun uuni oli jäähtynyt sopivan lämpöiseksi. Sitä syödään sitten tänään.

 Täytteenä philadelfiajuustoa, jalapenoa ja lehtikaalisilppua.

Lisukkeena salaattia, oliiveja ja  coleslaw salaattia.

3 kommenttia:

  1. Jo on herkullisen näköinen rulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosiaan herkullinen ateria! Muutenkin oli mukava ja mielenkiintoinen vierailu Rinnekartanossa, kiitos siitä.

      Poista
    2. Kiitos, hyvä että maistui. Ovat myös helppoja tehdä

      Poista