Minulla on tänään ja maanantaina lomaa, eli ruhtinaalliset neljän päivän vapaa. Viikonlopun vietämme Nilsiän Tahkolla. Aamulla herättiin jo kuuden aikoihin, aamupäivä meni siivotessa ja ruokia laittaessa. Tein osan ruoista valmiiksi mukaan, kuten coleslaw salaattiia ja valkokaalimuhennosta. Näin ei täällä tarvitse viettää niin paljon aikaa keittiössä kun osa ruoista on jo valmiina.
Ennen Tahkolle lähtöä söimme lounaaksi Chorizo raakamakkaraa, keräkaalimuhennosta ja coleslaw salaattia. Tämän aterian voimalla jaksoimme pitkälle iltaan, kävin jopa salilla treenaamassa.
Lämmitimme leivinuunin heti aamusta. Joten ennätin laittamaan nyhtökanan uuniin (pulled chicken). Näin on ruoka valmiina kun sunnuntaina kotiudumme. Ohje löytyy täältä.
Nyt illalla herkuttelimme porsaakyljyksellä suppilovahveromuhennoksella, lisukkeena coleslaw salaattia ja keitettyä parsakaalia (suppilovahverot omasta metsästä).
Jälkiruoaksi vadelmia, kermaa ja paahdettuja manteleita. Herkullista.
Herkullisen näköisiä herkkuja! Hyvää lomailua.
VastaaPoista