Broileria maapähkinävoilla ja inkiväärillä
2-4 broilerifilettä
1 sipuli
pala tuoretta inkivääriä
n. 1 dl kookoskermaa
1 rkl maapähkinävoita (huom! ei makeutettua)
2 rkl soijakastiketta
Pippuria
Kuumenna kookosöljy, lisää broileri palat (jaa yksi filee kolmeen osaan). Pannun täytyy olla kunnolla kuuma, jos lihat laittaa haalealle pannulle niin niistä tulee helposti sitkeitä. Kun lihat ovat paistettu molemmilta puolilta niin lisää pilkottu sipuli ja kuullota. Lisää soijakastike, kääntele filepaloja kastikkeessa. Tämän jälkeen lisää maapähkinävoi, sekoita niin että se sulaa joukkoon. Lisää kookoskerma ja inkivääri. Sekoita, sammuta levy ja laita kansi päälle. Anna hautua hetki. Tällä välin tee salaatti/lisukkeet. Meillä tänään normisalaatti, jossa jääsalaattia, kirsikkatomaatteja, kurkkua, kalamata oliivejaja fetajuustoa.
Jälkiruoaksi vadelmia ja kermavaahtoa (ei sokeria!)
Viininystäville tässä erinomainen viini, Museum reserva 2009. Sopii hyvin seurusteluun sekä ylläolevan ruoan kanssa nautittavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti