lauantai 11. lokakuuta 2014

Ruokaa metsästä

Aamupäivällä kävimme koirien kanssa parin tunnin aamulenkin metsässä. Samalla katselimme jos suppivahveroita sattuisi vastaan, ja löytyihän niitä. Sen verran kerättiin että saatiin paistin kanssa sienimuhennosta.

 Laita puhdistetut suppilovahverot kuivalle pannulle. Paista kunnes kaikki vesi on haihtunut pois. Kuullota pannulla pilkottu sipuli voissa. Lisää paistetut suppilovahverot. Sekoita ja paista hetki, lisää joukkoon voita, ranskankermaa tai kermaa ja mausta suolalla.
 Lisukkeenä tänään salaatin lisäksi on kyssäkaaliraastetta. Kattilassa kyssäkaalia pilkottuna, siitä tulee illaksi sosekeitto alkuruoaksi.
Tänään söimme näin herkullisen lounaan. Härän paahtopaistia, suppivahveromuhennos, kyssäkaaliraaste ja salaattia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti