sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kermakaali

Kuten tavallista niin ruoaksi olin ajatellut laittaa lohta. Salaatti lohen kanssa ei oikein kiehtonut, joten päätin tehdä kermassa haudutettua kaalia. Se olikin todella hyvää.


 Suikaloi valkokaali ja paista voissa. Lisää suolaa, pippuria ja kermaa. Anna poreilla pannulla kunnes kaali on kypsää ja enimmät nesteet ovat kiehuneet pois.

                                                         Herkullista.

 Päivällä lounaaksi tein parsakaalin varsista sosekeiton (kukinnot käytin koirien ruokaan). Varret paloitellaan pieneksi paloiksi ja keitetään kypsiksi. Sitten ne soseutetaan pienessä määrässä keitinvettä. Joukkoon lisätään nokare voita, kermaa ja suolaa.

                                          Jälkiruoaksi tein appelsiini-porkkana smoothien.

 Myös koirat saavat osansa vihanneksista.  Näitten vihannesten lisäksi laitoin mustaviinimarjoja soseutettuna noin desin verran.

Koirien vihannekset haudutan leivinuunissa kypsiksi. Sitten soseutan vihannekset soseeksi. Soseen annostelen valmiiksi annoksiksi pakkaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti