perjantai 19. joulukuuta 2014

LCHF pizza

Tänään teki mieli pizzaa ja niinpä lämmitin leivinuunia hieman tavanomaista enemmän.

 Näin hienon hiilloksen sain aikaiseksi tänään. Kun arinasta saa riittävän kuuman niin pizzasta tulee hyvä ja rapea.

 Tänään tein pizzapohjan kananmunasta ja juustoraasteesta. Kaksi kananmunaa sekoitetaan haarukalla ja joukkoon lisätään kaksi desilitraa juustoraastetta.

 Paistetaan uunissa n 220 asteessa kunnes pohja on kullankeltainen.

 Päälle halutut täytteet. Minulla tomaattikastiketta, salamia, sipulia ja juustoraastetta.

                                                Herkullista

                                               Päivän kuva Miitu neitistä.

1 kommentti:

  1. Oli helppotekoinen ja herkullisen näköinen Pizza, on kokeiltava,täyteenä Karhulan torilta savulohta, mulla ei ole noin komeeta hiillosta uunissa.

    VastaaPoista