keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Herkuttelua

Viime viikko oli töissä todella kiireinen, ja muutenkin oli paljon puuhasteltavaa joten ruoanlaiton suunnitteluun ei jäänyt paljoa aikaa. Näinpä olen lähinnä syönyt nopeasti kasaan kyhättävää ruokaa. Esimerkiksi keitettyä parsakaalia, valkosipulilla ja inkiväärillä maustettua broileria sitruunakastikkeella. Kuvia en ole viitsinyt ottaa kun on ollut hieman aneemisen näköisiä annoksia,  mutta kuitenkin hyvän makuisia. Sitruunakastike tuntuu käyvän melkein minkä kanssa tahansa.

Huomenna on vapaapäivä ja ajattelin juhlistaa tätä jollakin herkullisella. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin ostamaan kaksi voicroisanttia, jotka nautiskelin ison cafe latten kera.


1 kommentti:

  1. Minä jo aloin "ihmetellä" kun ei mitään enää kuulunut a la Carte osastolla. eihän sitä kiireessä ehdi kuvailla, minä otin yhtenä päivänä kuvan Parsapekoni paistoksesta, se näytti kuvassa, kuin olisi joku oksentannut lautaselle, joten siihen kuvaamiseen kannattaa keskittyä kunnolla.
    Tänään lähden iltapäivällä Arktika linturisteilylle Suomenlahden ulkosaaristoon, otan kiikarit ja kameran mukaan, ja sadeasun, keli on epävakainen. Veneessä on "ravintola" joten evästä en tarvitse.

    VastaaPoista