lauantai 16. toukokuuta 2015

Punakaalislaw

Tämän päivän lounaana oli punakaalisalaattia ja munakas, jossa täytteenä oli broileria, mozzarella juustoa ja tomaattia.

 Punakaalisalaattiin tulee punakaalia noin 6dl, yksi raastettu hapan omena, 2-3rkl majoneesia, 2-3rkl ranskankermaa, 1rkl valkoviinietikkaa, 2tl dijonsinappia, suolaa ja mustapippuria.

 Munakkaaseen tuli 2 kananmunaa, kermaa loraus ja suolaa. Päälle paistettuja broilerinpaloja (minulla oli jääkaapissa valmiina joita jäi toissapäiväisestä ruoasta yli), mozzarella juustosiivuja ja halkaistuja miniluumutomaatteja). Paistetaan voissa ja annetaan paistua kunnes munakas on hyytynyt, juusto sulanut ja munakaan paistopinta on kauniin ruskea.

Punakaalisalaatti on todella herkullinen ja munakaskin onnistui yli odotusten. Herkkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti