maanantai 5. tammikuuta 2015

Katkarapuja ja kasvissosekeittoa

Minulla oli vielä katkarapuja pakkasessa, ja toissapäiväistä kastikettakin oli vielä jäljellä. Näistä sain hyvän alkuruoan. Lisäksi tein kukka- ja parsakaalikeittoa.


Jälleen kerran ruoka onnistui hyvin. Kaiken lisäksi yksinkertaisista aineksista. Nyt on maha täynnä ja loppuillan voin kellotella sohvalla koiruuksien kanssa.

2 kommenttia:

  1. Mulla on nyt meneillään sellainen "lipeäkala" kausi, teen erillaisia versioita lipeäkalasta, minusta lipeäkalasta on moneksi, siitä voi tehdä, wokkiruokaa ja sitten sitä voi tehdä Norjalaisittain voipekoni kastikkeella, tai valkokastikkeella, tänään teen sitä hollandais katkarapukastikkeella, siihen tulee myös keitettyä kananmunaa, ja tilliä, lisukkeeksi joko riisiä tai perunaa, ja tietysti fetajuustosalaattia, ja paahdettua kurpitsan, ja auringonkukan siementä.
    Että sellaista Loppiaista täällä "aurinkorannikolla", illalla pitäisi taas lauhtua "rajusti", nyt on -11, ja illalla pitäisi olla jo lämpöasteita, saas nähdä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lipeäkala onkin hyvää kunhan on hyvä kastike ja hyvät lisukkeet. Pitäisi itsekin kokeilla tehdä joskus. Jäänee ensi jouluun.

      Poista